PSG Ligue 1'de Durgun

   Fransa Ligue 1'de Brest'in önünde açık ara lider durumda bulunan Paris Saint-Germain, son 3 lig maçından da beraberlikle ayrıldı.

   Son iki haftadır önce evinde Rennes ile 1 - 1 daha sonra deplasmanda Monaco ile 0 - 0 berabere kalan Paris temsilcisi bu hafta da evinde Reims ile 2 - 2 berabere kaldı.

   Mbappe'nin sezon sonu Real Madrid'e gideceğinin ortaya çıkmasından sonra yıldız oyuncuyu ligde rölantiye alan teknik direktör Luis Enrique, istediği sonucu alamamış görünüyor.

   3 hafta üst üste alınan beraberliğe rağmen ligin bitimine 13 hafta kala en yakın rakibi Brest'in 10 puan önünde lider bulunan PSG, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam ediyor.
   Geçtiğimiz hafta içi 2 - 0'ın rövanşında deplasmanda Real Sociedad'ı 1- 2 mağlup etmeyi başaran PSG çeyrek finale yükseldi.
   Mbappe ise Şampiyonlar Ligi maçlarında üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Play-off turunda toplam 3 gol atan yıldız oyuncu bu sezon gol sayısını 6'ya çıkararak, Şampiyonlar Ligi gol krallığında Harry Kane ve Erling Haaland ile zirvede yer alıyor.

haber tarihi: 12.03.2024