Valencia'da İlginç Beraberlik

   İspanya La Liga 27. haftasında Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Valencia, haftaya Girona'nın 6 puan önünde lider giren Real Madrid'i konuk etti.

   Maçın 27. dakikasında Fran Perez'in ceza sahasından orta şut karışımı topu takım arkadaşı Hugo Duro'nun kafa vuruşuyla ağlara gitti ve Valencia 1 - 0 öne geçti.

   30. dakikada kaleciye gönderilen geri pasta araya giren Yaremchuk farkı ikiye çıkaran golü attı.

   45+5. dakikada Madrid'li Rodrygo'nun sağ kanattan yerden içeriye gönderdiği topa dokunan Vinicius Junior farkı bire indiren golü atarak ilk yarının sonucunu da tayin etti.

   Karşılaşmanın 76. dakikasında ceza sahası sağ tarafından Brahim Diaz'ın kale sahasına gönderdiği topa yükselip topu kafayla ağlara gönderen Vinicius Junior maça bereberliği getirdi ve maç bu sonuçla sona erdi.

   Maçı ilginç kılan olay ise uzatma dakikalarında yaşandı. Uzatma dakikalarında sol taraftan köşe vuruşu kullanan Real Madrid, top henüz oyunda ve tehlikeli bölgede olmasına rağmen maçı sona erdiren hakemin düdüğünü dikkate almadı ve saniyeler sonra topu Valencia ağlarına gönderdi. Ancak hakem maçı bitirdiğini söyleyerek maçın sonucunun 2 - 2 olduğunu ilan etti.
   Real Madrid'li oyuncuların şiddetli itirazlarıyla karşılaşan hakem, bu itirazların sonucunda Madrid'li Bellingham'a kırmızı kartını gösterdi.

haber tarihi: 27.02.2024